Sayfalar

6 Haziran 2013 Perşembe

EY AHALİİİİİİİİİİİİİİİİ.........

DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN..................

Sevgili Can Değmesin Yağlı Boya blogunun sahibesi Sevgi hanım inanılmaz güzel  veher zaman ki gibi anlamlı bir etkinlik yapmış Allah razı olsun Ondan..Kısaca tanıtımını aşağıda yapıcam ama etkinliğin aslını degmesinyagliboya.blogspot.com dan bakabilirsiniz.


Selamunaleykum sevgili kardeslerim..

Kadinlarimizi ve daha cok annelerimizi bilgilendirmek ve butun anne ve kadinlardan evvela ben bilgilenmek aile bireylerini bu yonde suurlandirmak adina faydali olacagina  inandigim bir kitabi tanitmak istiyorum..

Mahrem Cevaplar isimli kitap hakkinda yayinlanan İKRA-KULTUR VE RAHMET DERNEGI resmi sitesinden asagidaki satirlar oldukca aydinlatici olan bu kitabin tanitimi yer aliyor..

Mahrem Cevaplar, Nureddin Yıldız'ın bu yıl içinde yayınlanan son kitabı. Kitap, biri kadın-erkek ilişkileri üzerine sorulan sorular, diğeri de 'sorulması gereken sorular' olmak üzere iki bölümden oluşuyor.

    Kitap, belli bir dönem içinde doğrudan Nureddin Yıldız'a sorulan; Evlilik öncesi tanışma ve konuşma, Eş seçimi ve nişanlılık dönemi, İstihare, Nişanlılıkta sınırlar, Düğün ve düğün salonu tercihleri, Birlikte yaşamak, ayrı eve çıkmak, Tesettürün ölçüsü, Makyaj ve pantolon meselesi, Yatak odası sınırları ve oral ilişki, kürtaj ve tüp bebek meselesi gibi onlarca farklı konuda sorulan sorulara verilen ayrıntılı cevapları ihtiva ediyor.

    Sorulan soruların ciddi bir kısmı kadim fıkıh kitaplarının yazıldığı dönemlerde ortaya çıkmamış olan güncel sorunlardan oluşuyor. Nureddin Yıldız, doğrudan kendi yorumlarını okuyucuya aktarmaya yaslanmadan Kur'an ve Sünnet merkezinde çağımızın bu güncel problemlerine ışık tutmaya gayret ediyor.

    Sağlıklı evliliklerin kurulması ve cennet meyvesi çocuklarımızın aile içerisinde oluşturulacak bir İslam ikliminde yetişen davanın yeni ışkınları olması için Mahrem Cevaplar, hem evlilik arifesinde olan kadın-erkek tüm gençlerin hem de evliliğini sürdüren Müslüman kardeşlerin muhakkak okumaları, görmeleri gereken bir eser.

    Ümidimiz odur ki, yeryüzünde Müslümanlara ait her ev Nebi'nin evi gibi olsun. Yetişen çocukların tamamı, Hasan ve Hüseyin efendiler gibi olsun.

Bu guzel kitabin her evde olmasi gerektigini dusunuyorum ve elimden geldigince de burada (Yunanistan)da yasayan din kardeslerime bizzat bir sekilde ulasmasini arzu ediyorum..elbet tavsiye edilince siparisi verilip sahip olunur ama eline vererek hediye etmek o kitabin okunmasini nerdeyse 100% garanti kiliyor..

Bu sebeple sevgili kardeslerim HEADER veya LOGO tasarimi yaptirmayi dusunen siz kardeslerime EN MAKUL VE HEADER TASARIMINA TALEP EDILEN UCRETIN YARISI olan bu kitap karsiliginda RAMAZAN ayina kadar her hangi baska bir ucret talep etmeden HEADER'lerinizi tasarlamak isterim..

Daha resmi ve daha ozenli bir dille demek istedigim sudur dostlar :)

Header siparisi vermek isteyenlerin dikkati rica olunur :)


Sevgili kardeslerim,header siparisi vermeyi dusunen siz dostlarimdan tarafimdan her hangi bir ucret yerine yakin cevremdeki bayan kardeslerime hediye edilmek bilgilendirmek ilimlerini artirarak daha iyi bir es daha bilincli mumin bir kadin olmalarina insallah vesile olacak asagidaki kitap karsiliginda tasarlacagimi bildirmek istiyorum..
Buyuk bir sevincle ustelik..
Dolayisiyla kardeslerim yeni bir headere sahip olmak ve bu vesile ile de bir kardesine isik verip yol gosterebilecek bu kitabi hediye etmek isteyenlerden isen:
YAZ BANA 

Hiç yorum yok: